Say nothing!

Just read it!!!!


I object!

Jag totalvägrar! Jag vill inte vara sjuk! Feber, vad är det för fånig sjukdom då?
"Vad är det för fel med dig?"
"Jag har feber"
"Inget annat?"
"aaaa, lite ont i halsen me".....

SÅ FÅNIGT!!!!
Det fyller liksom ingen som helst funktion, ingen som blir imponerad för att man har någon fräck sjukdom, som... Röda hund! Eller påssjuka! Ingen som tycker synd om en för att man ligger och kräks konstant i ett dygn och sedan är det klart (okej, jag har visserligen hellre feber än magsjuka.........)

Näää, utan feber, det är inget speciellt, bara att knapra en massa piller och så går det nog snart bort.

Men jag hatar det!!! Man känner sig helt seg, tung i huvudet, orkeslös, ligger bara som en grönsak i soffan och sover, är vaken, sover, läser lite, sover... sover.... sover.... BLÄ!

Lördag 22/5 - Dagens ansträngning
Kära blogg!
Dagens ansträngning bestod idag av en dusch, på ungefär fem minuter.
Efter detta fick jag återvända till soffan och ligga där i en timme för att överhuvudtaget återfå någon som helst kraft att sitta upp en liten stund...


SÅ! Nu har jag avreagerat mig!Visserligen måste jag säga att det är skönt att inte kunna göra något! Att bara tillåta sig att ligga, även om huvudet tycker något helt annat, så går det faktiskt inte. Jag har fått dyka in i min bok idag och har plöjt mig igenom mer än halva och det var så fantastiskt! När man inte har tiden att läsa böcker, så uppsakttar man det faktiskt extra mycket när man får tiden till det.
Bara för att jag är sååååå skillad och inte har ngt att göra när jag är sjuk (eller, jo det har jag, men de sakerna kräver en enooooorm ansträngning) så slängde jag ihop ett litet kollage med saker som varit lite extra roliga den senaste tiden :D

Kanske en liten förklaring krävs...

Min bok! ÄLSKA!
Cykeln jag och Simon "pimpade" - hahahah! det var så roligt!
Min bil <3
Daniel och jag i stugan - äntligen fick vi åka dit!!!!! :D
Mina Converse! Ett hett samtalsämne på V-forsskolan.
André! Vi hade en helt fantastiskt rolig promenad runt Kype!
Jag i stuga, det blåste och håret stod på sne!
Sara och Killes! KÄRLEK till er!
och så... SUSHI!!!! behövs det ngn förklaring till den? :P


Ett välkänt tillstånd...

Just nu befinner jag mig i ett tillstånd som jag inte riktigt är tillfreds med, men ändå så accepterar jag det, vet att det är "okej" och skrattar mest åt det, då jag vet att lösningen är påväg. Eller påväg... Det dröjer väl ungefär 2 månader till, men ändå! "Jag ser ljuset i tunneln" ;)

Oerhört intensiva veckor, fyllda av kärlek, skratt, slit, huvudvärk, ilska, frustration, irritation, värme, kramar, repliker, tankar, städning, gnat, prat, blåmärken......

En intensiv tid kvar på jobbet, en månad då man skall försöka få ett gäng niondeklassare att hålla kvar engagemanget och ambitionen!

En intensiv tid på TÅGET, då det faktiskt bara är en månad kvar till premiär med Pelle! + detta så har vi haft massa festivaler av alla möjliga sorter! Så, att jag just nu spenderar mer tid på TÅGET än vad jag är hemma, det känns väl sådär. I natt hade jag likaväl kunnat sova på tåget, jag var sist ut och först in i morse!

Samtidigt som det är sjukt roligt att ha en sådan här period så tar det på krafterna. Fasar lite för när det kommer ta slut och jag måste komma över rastlösheten! Det är nog det värsta, får se till att aktivera mig resten av sommaren me :P så kommer nog inte den! ;)

På något bisarrt sätt tilltalade denna bild av Derek Hess mig enormt mycket nu...
Jag låter det vara fritt att tolka på vilket sätt eller hur ;)


Jag är en dålig... dålig... människa...

Så är jag inte det!!!! ;PpppPP;PPPppPPPppP    (okej, internhumor för de som inte tyckte det var roligt)


Det är nog så att det är alldeles för mycket som händer just nu, man kan tycka att fel saker är primära, men just nu leker livet och jag älskar verkligen mitt andra hem (som till viss del kan ses som min första, då jag är där mer av min vakna tid än vad jag är hemma).

Daniel skojar ofta och säger: "välkommen hem till din övernattningslägenhet", mjo det stämmer nog. Men, det funkar. We are living the life, dreamin the dream, walking the walk.

Tur att Daniel är världens mest förstående man (och ska jag vara ärlig tror jag han njuter av att få vara lite själv)

Hur som helst! Pellepremiären närmar sig med stormsteg! Är vi färdigrepande? NEJ! Men, vi har en månad kvar...  och det är dags att ta sig i kragen! Efter premiär (som är den 18/6) är det en månad med föreställningar. :D

och efter det, DÅ ska jag ta tag i mitt liv och mina vänner och bara... vara.... och börja andas igen.....


LÄNGTAR TILLBAKA! <3
RSS 2.0