Eftersöker förlorat tålamod!

Opedagogisk, trött, irriterad, lättstött, orkeslös, sur......

En dag som började så bra gick som en berg-och-dal-bana upp och ner och tillslut, stannade den nere.
Det var en rätt trist bana! Några backar i början, men efter en liten stund var det bara platt och likgiltligt... SÅ TRIST! Jag hatar verkligen meningslösa dagar! Dagar som inte fyller någon funktion, som ställer till med mer än de är bra, det tar så mycket energi!

Så många småsaker händer som man måste koncentera sig på, reda ut, ta tag i, fixa, ordna....
Jag har inget tålamod till sådant här längre! Jag blir arg och sur på två röda och vet att det är så enormt opedagogiskt och "okamratligt"... Jag kan bättre, jag vet hur man skall bete sig, bara att bita ihop och börja leta efter det tålamod som jag förlorat någon gång under dagen....Teater... teater....... TeAtEr.....

Hela helgen lång! 10 timmar med teater! Huvudet uttömt av idéer, kroppen trött av allt sittande...

Mina "teaterungar" har verkligen slitit och jobbat hårt! BRAVO!

Igår var det Pelle som gällde, genomkörare av hela pjäsen med alla deltagare och det gick riktigt bra!
Idag, repeterade vi i fiket (!!!) och vi körde igenom pjäsen med fyra deltagare kort. Men det var bra, fick ett litet hum om hur det kommer se ut, vad som behövs m.m. :)

De nationella proven har fått hama lite vid sidan om... Rättade fyra idag, men de engelska uppsatserna är inget man hastar med! Så! Fyra om dagen, så skall de få veta resultaten innan påsklovet.

Aaaaaaaaaaaaaa, ljuva tanke... Påsklov..........
Vi smakar på ordet lite... Påååååååååååsklooooooooooov!!! Tastes good to me!!!!

På tal om taste! Har ett tight schema so far!
Tisdag: SUSHI
Onsdag: SUSHI
Torsdag: SUSHI
Fredag:... SUSHI!

Det var planeringen än så länge :P (Dock kommer jag nog få tabort en liten dag med sushiätandet, men jag tror jag ska klara mig)

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag....

Så går då hela arbetsveckan i ett enda nafs! På måndagen ser man bara alla dagar framför sig, men nu, mitt i veckan undrar man vart den tagit vägen. Det är ett jäkla flängade fram och tillbaka, mat som skall lagas, promenader som skall gås och teatergrupper som skall ledas. Inte nog med det, på allt detta finns den underbara förtroendetiden, dvs. prov som skall rättas, böcker som skall läsas... :D

Men i allt detta susande och körande och jäktande finns det några väsentliga delar som faktiskt faller i glömska. Att sova, oj oj, det är just nu något nödvändigt ont. Att äta, hur fasen skall man kunna sitta ner i lugn och ro och äta??? Att umgås, jo, men jag tror att han den där mannen som bor i lägenheten är bekant... Kan det vara.... jo men är det inte? Jo! Nu vet jag! Daniel! Han som stått vid min sida i tio år. Just det.....

Mamma sade idag att det är viktigt att vårda det man har! Det stämmer nog (även om jag inte alltid brukar erkänna att kvinnan har rätt, så har hon det denna gång), man måste vårda det man har och inte ta varandra för givet. <3

Med dessa visa ord önskar jag alla fåntrattar där ute en mycket god natt (eller om det är så här att man inte läser detta ikväll utan kanske i morgon, så önskar jag er en trevlig dag :P )

Uscha!

Ja! Det är nog det rätta ordet! USCHA! Så känns det! USCHAUSCHAUSCHA!

Veckan avslutades bra, tog en sväng upp till Boda för att "tjöta" lite med Marijana och träffade även några gamla elever! Detta gjorde att jag kände hur jag saknade det gamla stället, men fick mig även att känna hur mycket jag faktiskt tycker om det nya! Även om jag inte kommit in helt i det, så känner jag att det är roligt, utmanande och givande! Och det är ju huvudsaken. :)

Helg med lite "Pluttmys", som inte alls blev som det var planerat, på flera olika sätt.

Söndagen var avsatt till att slöa (hade till och med skrivit upp det i almanackan), men så blev inte fallet! Promenad, Åhaga, biltvätt och lek med brorsönerna gjorde att jag somnade innan jag lade mig på kudden ;)

Måndag och tillbaka till skolan: "sämpa sämpa" som Sara brukar säga! Jag fattar inte varför jag är så trött!?!?!?!?

Åkte upp en snabbis till tåget efter jobbet! Var tvungen att fixa med lite fakturor och annat :D Ner till min underbara sjukgymnast och fick beröm. Jojjemän serrö! Beröm fick jag för att jag inte hade haft ont i huvudet och var så "mjuk och rörlig" i nacken! BRAVO EMMA!

En Red Bull och en dålig skiva senare så hade jag lagat veckans samtliga måltider! BRAVO EMMA! ¨

Nu skall jag egentligen skriva ett papper till jobbet i morron, men det är ju såå mycket roligare att blogga! :P


Stressa sönder!

Here we go again!

Struktrur är A och O! När ska jag förstå? Bortgår jag från att planera, så slutar det alltid med att jag har upp över öronen att göra och tillslut funkar det inte i huvudet! När en oplanerad sak inträffar, så är det som om skallen bara slutar! Tack och hej, vi ses nästa vecka!

Det är så mycket jag vill göra, som jag måste göra och som bör göras att det igårkväll blev lite kortslutning!
MEN, det är bara att dra igång dynamon (känner jag mig gammal???) och starta om igen!

Men, det roliga är (?) att jag verkligen gör så fåniga grejer när jag är "ûberstressad". I morse när telefonen ringde skulle jag sänka klockradion och sträckte mig efter fjärrkontrollen, till TV:n!! Så, det fungerade inte så bra kanske... Jag fryser konstant och nerverna har än en gång placerat sig utanför kroppen! LYCKAT!

Återigen känner jag att jag försummar de som betyder!!!! Jag hinner inte, är alltid trött och får dåligt samvete! WTF!!! Så ska det inte behöva vara!


Hoppas att du gillar min lilla bild idag Sara! Helt och hållet tillägnad dig!!
Jag vet att jag sagt det innan men det tåls att sägas om och om igen!
Du är en fantastisk människa och jag beundrar dig!
Utan dig vore mitt liv inte helt och jag älskar dig!Nu! Dags att göra lite nytta!!!! :)

Melankolisk, obstinat, tvetydlig...

... ord som den senaste veckan har sagts och upplevts rätt många gånger.

Mycket händer runt omkring oss, människor förvånar varje dag. En dag är det lugna gatan,
dagen efter får man ett bakslag och undrar vem det var som drog bort mattan.

8orna har prao, måste säga att det är riktigt tomt i den lilla skolan ;) Dock visar nu 7orna att de finns och jag tror de väsnas mer (om det nu är möjligt) utanför "tarmen". Dagen har flutit på rätt så fort idag, en dag sedan är det studiedag i morgon.

Efter att jag handlat "råkade" jag dricka en Red Bull..... inte bra ;) Resultatet blev att jag yrde runt som en höna (eller duracell-kanin) i köket, lagade två maträtter och lyssnade på musik på högsta volym! Förstår inte riktigt att Daniel lyckades somna under denna stund, då det lät något vansinnigt både från datorn och från... mig ;)

Efter att vi tittat på rallyt på Viasat Motor (yey...) fick jag äntligen titta på den film jag lånat av Anders på jobbet. :D Shaun of the dead, var väl sådär, rätt så underhållande på sina ställen, men slår ju inte Hot Fuzz!


Pellepluttpluttplutt

Idag var det då dags för det första lördagsrepet. Samtliga i gruppen var ICKE närvarande och det gjorde väl att irritationen drog ned vårt humör en aning. Men en stor eloge till Simon som drog ett stort lass själv! Det gjorde du bra! Vi fick gjort en del, men det känns alltid lite extra tungt när inte alla är där =/

Hur som helst! I morron skall vi göra reklam i Knallerian! Hahaha, det skall bli nice!

Veckan som gått har väl flutit på bra, nästan sjukt vad veckorna går fort! Kaoset har börjat lägga sig och mitt arbetsbord i arbetsrummet "tarmen" har faktiskt fått lite struktur!

Så här ser det ut på min arbetsplats i "tarmen" innan jag städat... =P

Har dock ingen efterbild, för slutet av veckan var inte riktigt av denna värld....

Var på kalas i går, världens bästaste plastsvärfar fyllde år! Mycket folk, en trött Emma och en pratglad tonåring resulterade att jag hamnade på övervåningen, tillsammans med Christoffer och Arvid (som somnade i sin säng).
Jag och Christoffer hade det riktigt trevligt och vi blev tillsagda både en och två och tre gånger att fikat var serverat! Det är ju så när man "knyter band" så att säga ;)

Chrille! Du är en fantastisk kille! Glöm aldrig det ;) och det känns riktigt schysst att ha en sådan underbar plastsvåger ;)

Nu är det dags att bli uppslukad av en film! Blev tydligen lite "american muscles" denna kväll. ;) Daniels val! Fram med Ford Mustangerna säger jag bara!!! ;)


Familjen annorlunda

'


Okapabel...

Så kom då äntligen detta tillstånd tillbaka. Ungefär fem månader sedan sist. Några månader har jag invaggat mig själv i vetskapen att jag haft koll, struktur och vilja.

Men nu har jag insett, att så var inte fallet. Huvudet är fullt av saker som måste göras, struktureras, fixas och ordnas. Min annars så organiserade kalender är klottrad med "att göra" och "kontakta" och "möten" och..... BLÄ!!!!!!

Dock är jag medveten om att det är nu (alldeles snart) som den strukturerade Emma tittar fram igen, med sina post-its, pärmar, tidskriftssamlare och långa listor kommer hon skapa ordning i kaoset! Hon är den jag litar på som skall reda ut all oreda.

Men hon får inte dröja för länge, tiden går, röran blir bara större och huvudet klarar snart inte av att sortera mer. Sömnen fungerar inte, vaknar hela tiden, skriver ned saker jag måste göra.
Dagarna är som ett töcken, kvällarna existerar knappt.
Jag blir lixom bara sittandes, okapabel att göra det jag egentligen skulle göra.

De människor i min närhet som förtjänar det allra minst, är de som blir drabbade av mitt humör. SWEET! and sour

Jag vet att det bara är en tid nu, innan strukturen infinner sig i mitt liv.
Tills dess är det bara att stå ut...


RSS 2.0