Avatar! <3

Jag har sällan skådat en sådan felfri och fantastisk film som jag gjort idag!

Jag vet faktiskt inte vad jag hade för förväntningar på filmen, har hört många som sagt att det var den bästa film de sett, helt fantastisk, suverän..... and so on... Men å andra sidan hade jag också hört att filmen saknade handling och inte alls var så överväldigande som man trott...

Så, vi åkte till Göteborg för att titta på den i 3D. Väl inne i salongen (som vad gigantisk) placerade vi de svarta brillorna på rätt plats och började att titta. Det tog ungefär 10 min innan jag var helt fast!

Därefter vet jag inte riktigt vad som hände, jag var bara fast, hela jag fylldes av intryck och känslor, som jag inte alls kunde kontrollera! Filmen var så oerhöt snyggt gjord, visst kunde det vara lite svårt med 3D:n ibland, då den effekten har tendens att fokusera på det som är "närmst", men... det var helt fantastiskt och jag tror nog att jag ska ta och se den igen!

Att filmen inte skall ha någon handling är ju bara båg! Den slår de flesta filmer och har både en handling och ett budskap som berör!

Det är vid sådana här tillfällen jag skulle kunna offra min arm för att få vara en utbildad regissör som får njuta av att se fulsatta salonger, tårfyllda ögon, berörda människor som alla har tittat på något jag skapat! :P Men, jag antar att jag får hålla mig till min amatörteater <3 och försöka sprida mitt budksap där i stället!
Kommentarer
Postat av: Fröken Messerschmitt aka Lilla Bö

Satt ni verkligen fult i salongen? ;)

2010-01-11 @ 17:39:03
URL: http://linnea18.wordpress.com
Postat av: Emma aka fd. SD

hahahahaha! nu var du allt rolig va! :PJag saknar er! =/SD nu kallad ESD

2010-01-11 @ 17:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0