Pellepluttpluttplutt

Idag var det då dags för det första lördagsrepet. Samtliga i gruppen var ICKE närvarande och det gjorde väl att irritationen drog ned vårt humör en aning. Men en stor eloge till Simon som drog ett stort lass själv! Det gjorde du bra! Vi fick gjort en del, men det känns alltid lite extra tungt när inte alla är där =/

Hur som helst! I morron skall vi göra reklam i Knallerian! Hahaha, det skall bli nice!

Veckan som gått har väl flutit på bra, nästan sjukt vad veckorna går fort! Kaoset har börjat lägga sig och mitt arbetsbord i arbetsrummet "tarmen" har faktiskt fått lite struktur!

Så här ser det ut på min arbetsplats i "tarmen" innan jag städat... =P

Har dock ingen efterbild, för slutet av veckan var inte riktigt av denna värld....

Var på kalas i går, världens bästaste plastsvärfar fyllde år! Mycket folk, en trött Emma och en pratglad tonåring resulterade att jag hamnade på övervåningen, tillsammans med Christoffer och Arvid (som somnade i sin säng).
Jag och Christoffer hade det riktigt trevligt och vi blev tillsagda både en och två och tre gånger att fikat var serverat! Det är ju så när man "knyter band" så att säga ;)

Chrille! Du är en fantastisk kille! Glöm aldrig det ;) och det känns riktigt schysst att ha en sådan underbar plastsvåger ;)

Nu är det dags att bli uppslukad av en film! Blev tydligen lite "american muscles" denna kväll. ;) Daniels val! Fram med Ford Mustangerna säger jag bara!!! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0